ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендата на българския футбол Красимир Балъков обясни защо напоследък е встрани от прожекторите. Героят от САЩ`94 за последно беше наставник на ЦСКА 1948, след като преди това води и националния ни отбор. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

56-годишният Балъков гостува в bTV, където коментира и изненадващата новина от вчера - за влизането на Михаела Стоичкова в родния футбол. Голямата дъщеря на Христо Стоичков стана директор в Българската професионална футболна лига. Мика ще отговаря за комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения след отправена покана от президента на организацията Атанас Караиванов. 

Първо в БЛИЦ: Дъщерята на Стоичков взе съдбоносно решение! Влиза във...

"Когато ми казаха, че Мика става директор в Лигата, помислих, че няма как да е възможно да се случи това. Стоичкови са дейни, обичат да има промени и да се работи в името на българския футбол. Назначението й в Лигата означава, че ще стане интересно", коментира Бала.

"Напоследък не съм в медийното пространство, защото реших да се покрия и да си почина. Негативизмът в българския футбол ми дойде в повече. Разочарован съм, че не се случи това, което исках да направя", обясни героят от САЩ`94.

"В момента прекарвам повече време в България. Това е родината ми, тук се чувствам много добре. Често отскачам до Германия и Португалия", продължи Балъков.

"Отпочинал съм и съм готов за следващото предизвикателство, но за момента нямам яснота. Завърших някои лични проекти в Германия. Готов съм сега отново да тръгна към треньорството или да бъдат спортен директор. Предлагано ми е да бъда министър на спорта, но моят път е друг и винаги съм отказвал", обясни той.

 "Бях започнал да помагам на българския футбол, направих концепция - 10-годишен план, който е в някое чекмедже в БФС. Не чувам нищо за него. Те назначиха друг човек, който трябва да се занимава с този проект. Имаше идея да се направи концепция за развитието на българския футбол. Под този план станах треньор на националния отбор, но знаете какво се случи", добави Красимир Балъков.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Bookmaker.Blitz.BG