Треньорът на Литекс Красимир Балъков беше много разочарован след загубата с 0:2 от Локомотив (Пловдив). Спецът заяви, че поема вината и се извинява на феновете. Освен това Балъков се закани на футболистите си, че му предстои да проведе сериозен разговор с тях.

"Първо искам да поздравя Локомотив (Пловдив) за играта, която показаха. Аз през цялото време се опитвах да убедя играчите си, че това ще е един от най-тежките ни мачове. Тотално разочарован съм, не мога да си го обясня", коментира пред "Диема" Красимир Балъков.

"Ще трябва да го анализираме. Аз като треньор трябва да поема изцяло вината и да се извиня на малкото фенове, които имахме тук днес. Безсърдечна игра. Локомотив повече от нас желаеше победата и я постигна. Предстои ми доста сериозно да говоря с футболистите", каза героят от САЩ`94.

"Скоро не бяхме правили толкова трагично първо полувреме. Никакво желание, не мога да си го обясня. Отдавна не сме играли така безлично. Видях в някои футболисти нежелание да поемат отговорност. Досега не бях виждал такова нещо в тях", добави Балъков.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите