Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков не скри разочарованието си от загубата с 0:1 при домакинството на ЦСКА. Според Бала се е получил добър мач, като "червените" са победили след индивидуална атака. Спецът смята, че е нормално да има респект към Левски и ЦСКА, като именно той е бил причината "акулите" да не покажат възможностите си преди гола за гостите.

"Мисля, че стана добър мач за всички хора, които дойдоха на стадиона или гледаха по телевизията. Една индивидуална атака на ЦСКА реши мача, за жалост не можахме да победим. Искам да пожелая всичко най-добро на ЦСКА за в бъдеще", заяви Балъков.

"Успяха да се наложат с индивидуалната си класа в една от малкото ситуации, които имаха и отбелязаха необходимия им гол. Ние имахме, особено през второто, 2-3 много добри ситуации за гол и там е разликата – те реализират, ние не. Имаме още много работа. Мога да похваля момчетата, бореха се мъжки до края. Животът продължава", каза още треньорът на Черноморец.

"Нормално е да има някакъв респект към Левски и ЦСКА. За жалост трябва да ни вкарат гол, за да покажем, на какво сме способни. Но все пак играем срещу ЦСКА", допълни още пред "Гонг" Бала.

Бившият футболист на Щутгарт не скри раздразнението си от българските съдии: "Време е да погледнем, как се играе в Англия, Германия. Те просто гонят хората от стадионите. При всяко падане влиза носилка. Тези накъсвания само пречат. Не искам да излезе така, че се нахвърлям срещу съдията. Това ни се случва много пъти. На нас ни е ясно, че имаме още много работа", допълни Балъков. /БЛИЦ