Треньорът на Етър Красимир Балъков от представянето на играчите си по време на загубата с 1:2 като гост на Берое. Според специалиста "болярите" са демонстрирали борбеност и характер, кат единствено липсата на самочувствие им е попречила да си тръгнат поне с точка от Стара Загора.

"Мисля, че мачът беше равностоен. Можехме да вземем нещо днес, елемeнтарни грешки ни попречиха. Наясно съм под какво напрежение играят момчетата. На всяка цена ни трябват точки и това ни пречи.  Аз съм убеден, че с упорство и характер ще започнем да печелим точки.”

„Една или две ситуации могат да имат огромно влияние върху крайния изход. Вторият гол бе важен за Берое, успокои техния отбор. През второто полувреме показахме голям характер и воля за победа. Това е похвално. На тази основа трябва да стъпим и да продължим работата си оттук нататък.”

„Каквото е било преди, сега нещата са много различни. Борба за оставане в Първа лига е нещо по-различно от това да започнем сезона с този отбор и след тази подготовка, която направихме. Никога нямаше да допускаме такива грешки. Трябва ни една победа и нещата ще си дойдат на мястото.”

„Първенството е много равностойно. Освен ЦСКА, Левски и Лудогорец, които са по-напред, всички останали да долу-горе равностойни. Всичко зависи от формата, в която се намират, влагането им в мачовете и мъничко късмет”, завърши Балъков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018