Наставникът на Литекс Красимир Балъков определи мача с Локомотив (София) в столицата като "здрав и мъжки". Двата тима завършиха 0:0, а легендата от САЩ`94 изтъкна, че песъчливият терен е повлиял на играта.

"Виждате какви резултати се получават в първата шестица. Всеки един отбор иска да постигне максималното и играе с необходимия риск. Мачовете са много мъжки и здрави, а на такива терени като тоя тук е много трудно да се играе. И двата тима направиха всичко, за да победят", каза Бала.

По повод това, че Литекс е отбелязал само 2 гола след подновяването на първенството след зимната пауза, специалистът каза: "Не виждам проблем в атака. Трябва да се работи и да се тренира. Сега програмата ще е по-разредена и ще тренираме, затова ще имаме време да отреагираме и ще започнем да вкарваме."

Балъков говори още за съдийството и целите на отбора до края на сезона. "Доволен съм от съдийството, просто подходих малко по-емоционално, което е нормално за такава среща. Малко емоции, минах после и поздравих рефера", каза треньорът на Литекс.

"Целите са си поставени от самото начало, няма да се променят. Докато имаме възможност, ще се борим със зъби и нокти за върха", завърши Балъков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015