Новото попълнение на “Ботев” (Пловдив) Хабиб Бамого беше уреден със състезателни права още за гостуването на Литекс, което е в неделя от 18:00 часа. Това стана ясно, след като жълтата карта на нападателя бе изпратена в клуба от бившия му отбор Донкастър.

В четвъртък французинът ще бъде картотекиран в БФС, което ще позволи на треньорския щаб да го ползва в официалните мачове, когато сметне, че Бамого е готов да дебютира с “жълто-черния” екип.

В същото време стана ясно, че се наблюдава истерия сред привържениците на “каранчетата” за мача Литекс – “Ботев”. Поръчаните допълнително 200 пропуска от клуба свършиха за по-малко от един ден. Така вече 500 ботевисти се запасиха с талони за очаквания с огромен интерес двубой, а освен тях близо 200 души до момента се записаха за организираната екскурзия.

По този повод информираме привържениците на “Ботев”, че повече билети в Пловдив няма да се продават. За сметка на това на градския стадион в Ловеч няма да има ограничение в броя на билетите за пловдивската публика.