Десет нови играчи се включват в подготовката на ОФК Павликени, информира sport-vt.com. Старши треньорът Илия Пендов е взел предимно на млади момчета с качества, на които ще даде възможност да пробият в мъжкия футбол.

От великотърновската школа идват вратарят Иван Христов и нападателят Веселин Тисовски, които бяха заедно и в Черно море. Компания ще им правят още халфовете Бисер Стоянов и Светослав Йорданов, които миналата година спечелиха зоналния шампионат със старшата възраст на Етър 1924, както и нападателят Димитър Иванов от "Ботев" (Дебелец).

От школата на Локо (ГО) Илия Пендов взема младия полузащитник Мартин Йорданов, който до миналия сезон играеше и за мъжете, а през есента бе в Първомайци. В родния си клуб се завръща голмайсторът Стефан Гинчев, тръгнал си през есента.

Пендов е провел разговори и с трима опитни играчи – вратарят Румен Русев, пазил на етърци, Спарта (Самоводене) и Алекс ОК, както и Пламен Иванов-Банана, бивш локомотивец, и Димитър Кушев, вкарал доста голове за Етър 1924 във втора дивизия.

Възможно е до сряда - 15 часа, когато започва подготовката на павликенци, да има и още нови имена, а и след това селекцията е отворен процес, подчерта Илия Пендов. Целта е измъкване от дъното на класирането и стабилно присъствие в Северозападната "В" група.