Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски направи поредното си забавно изказване. Националът нападна главния рефер на мача срещу Лудогорец Христо Ристосков. Въпреки победата с 2:1 в първия 1/16-финал за Купата на България, гостите имаха много претенции към съдията от Сандански.

„Не мисля, че Лудогорец ни е надиграл в предишния мач, нито в днешния. Можехме да вкараме повече голове, ако не беше г-н Ристосков. След като не свири дузпата в полза на нас и жълтия картон, който ми даде, честно ви казвам, на мен спря да ми се играе”, заяви Бандаловски.

“Ние не сме си тръгвали от борабата за титлата. Играем всеки мач за победа. И без това се борим срещу всички. Трябва да намерим сили и побеждаваме. Не ми се играе футбол след такива мача, призна още юношата на “Левски”. - Трябва да си някакъв ненормалник, за да не виждаш какво се случва. Да ни разпускат и това е. Те не се подиграват само с отбора, а с половин България. Това е смешно. Показахме в трети мач, че сме по-добър отбор от Лудогорец, въпреки съдията и въпреки всичко.“