Новото попълнение на ЦСКА Иван Бандаловски бе представено официално от спортно- техническия директор на клуба Емил Костадинов. Юношата на Левски ще играе с №11 при "армейците".

"Това, че съм юноша на Левски не означава нищо. Изкараха ме, че все едно съм част от ултрасите на "сините". Не е така", заяви Бандата.

"Надявам се феновете на ЦСКА да ме приемат добре. Никога не съм играл професионално в Левски. Да, вярно е, че през лятото имах оферта от "сините", но в същото време имаше вариант да заиграя в отбор от Серия "А" на Италия. Уж всичко бе сигурно, но смениха президента и нещата пропаднаха", продължи защитникът, който през миналия сезон игра в Локомотив (София).

Бандата коментира и изказванията си след последния мач между ЦСКА и "железничарите", когато остро нападна "армейците".

"След тази загуба бях афектиран. Този ЦСКА не е онзи, който беше тогава. Сега има много промени в състава, както и треньорите са други", разясни Бандаловски.

Той заяви, че не се притеснява за разликата в точките между Левски и ЦСКА. "Миналата година с Локомотив (София) водихме 11 точки пред Левски, но след това не успяхме да се класираме за евротурнирите. Мисля, че сега няма да е проблем да стопим разликата от Левски", заяви Бандаловски, допълвайки, че не е в оптимална форма и поради тази причина няма да играе срещу Локо (Сф) утре, като ще направи всичко възможно след паузата в първенството да е на линия и да дебютира с екипа на "червените". /БЛИЦ

ВИЗИТКА
Име:
 Иван Георгиев Бандаловски
Роден на 23 ноември 1986 година
Юноша на Левски
Пост: десен защитник

Кариера по сезони
2004/05 Литекс - 8/0
2005/06 Фейенорд 0/0
2006/07 Литекс 12/1
2007/08 Локо (Сф) 9/0
есен 2008 Локо (София) 13/0
2009/10 Локо (Сф) 23/2