Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски беше доста много доволен от постигнатата изразителна победа с 4:0 над бившия му отбор Локо (Сф). Защитникът вкара едно от попаденията, а след мача се закани на следващия съперник - Локо (Пд). ЦСКА гостува на "Лаута" в неделя от 15:30 часа.

"Днес играхме добре и заслужено победихме. Благодаря на публиката, която ни подкрепя в тежкия момент. Дано феновете бъдат с нас и в Пловдив. Дали ме притеснява добрата форма на Локомотив? Не, защото ние сме ЦСКА и всеки трябва да се съобразява с нас. Били сме Локо (Пд) навсякъде, пак ще ги бием", закани се Бандаловски на "смърфовете", които вчера надделяха с 1:0 срещу лидера Лудогорец.

"Срещу ЦСКА винаги има удари. Виждате какво стана с Тошко Янчев, Румбата и Косьо. Но те ще се върнат и ще покажат, че са били наказани неправилно. Само чакат да направим някоя грешка и започват да ни оплюват. Постоянно се пишат неприятни неща за нас", каза още Иван Бандаловски.

"Отвсякъде бутат конкурентите ни, но ще го надживеем. Нас ни оплюваха дори и в началото на сезона, когато имахме 8 поредни победи", добави националът.