Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски заяви, че няма много големи впечатления за новия си наставник при "червените" Миодраг Йешич. Бранителят сподели, че е работил за кратко със сърбина в Литекс.

„Малко работих с него в Литекс и нямам много впечатления. Надявам се, щом е станал шампион, че ще покажем едно добро лице. Не само треньорът е важен, ние футболистите сме си най-важни“, сподели Бандаловски.

„Всички искаме ЦСКА да изглежда много добре през пролетта. Проблеми имахме в последно време, последната година беше тежка, но се надявам да изглеждаме по-добре, защото всички фенове на ЦСКА го заслужават, както и всички наши ръководители, защото дават много пари", продължи Бандата.

На въпрос, свързан с евентуален трансфер, Бандаловски отговори: „Не, засега няма нищо. В ЦСКА се чувствам добре и се надявам да играя един добър полусезон, ако остана. Ако има някаква оферта, която е добра за мен и за клуба, с удоволствие бих я приел, но засега няма такива индикации. Сега гледам напред и се борим да вземем купата. Дано станем на първо място, 9 точки са както голяма, така и малка разлика, борим се докрай. Няма да празнувам имен ден, ще вечерям с родителите си. Ще почивам, защото започваме вече подготовка, празниците минаха.“