Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Престоят на Иван Бандаловски в ЦСКА е към своя край. Може да се окаже, че мачът с Черно море тази вечер на “Армията” ще е последният за него с червената фланелка. Ако получи жълт картон днес, десният бек ще бъде лишен от състезателни права за три мача, което означава, че пропуска оставащите срещи до края на сезона.

През лятото се очаква Бандаловски да бъде продаден. Това вече е решено от ръководството. Защитникът желае да продължи кариерата си в чужбина, а от друга страна ЦСКА иска да спести сериозната му заплата, пише “Тема спорт”.

Дори и да не се намери клуб, който да плати исканата за правата му преди година сума, “червените” са готови да направят компромис и да го пуснат за много по-ниска цена. Не е изключено Бандаловски да се раздели с ЦСКА за 250 000 евро, въпреки че преди 12 месеца бе оценяван на близо 4 пъти повече.

Бранителят, който е юноша на “Левски”, премина със свободен трансфер на “Армията” в началото на септември 2010 година. Така той оформи престоя си в ЦСКА на близо 3 години, от които в два сезона и половина бе неизменен титуляр.

Освен че иска да продължи развитието си в чужбина на Бандата му е писнало от постоянните обвинения към него. Както е известно, той понесе доста упреци в последно време.