Иван Бандаловски се извини на селекционера Любо Пенев за поведението си в Холандия. Тогава бранителят се разсърди, че не е титуляр и дори наставникът го отстрани от пейката на резервите за двубоя с "лалетата" (2:1). Поводът - пишел есемеси във времето преди началото на мача. Асът на ЦСКА първо се вбеси, но по-късно "успокои топката" и намери сили да се извини на Ел Голеадор и така се върна в плановете на треньорския щаб, предава пратеникът на "Труд".

Оказа се, че Бандаловски се е изнервил максимално, когато е научил, че няма да е титуляр, а пратеници на 3 клуба са пристигнали за мача на "Амстердам Арена", за да го наблюдават. Това разпалило неговия гняв, но след мъжкия разговор със селекционера всичко е наред и се очаква срещу Турция Бандаловски да е титуляр. Контролата със съседите е утре от 21:00 часа на стадион "Ред Бул Арена" в Залцбург.

Поне пет промени се прогнозират за стартовия състав. Валентин Илиев ще започне вместо Иван Иванов или Николай Бодуров в защитата. На позициите на близнаците Миневи на двата фланга на отбраната ще са Бандаловски вдясно и Петър Занев вляво. В атака Валери Божинов ще бъде заменен от Емил Гъргоров, а на мястото на напусналия лагера заради мача на младежите с Шотландия Георги Миланов в халфовата линия се чака поява на Христо Златински.

Любо Пенев по традиция ще обяви 11-те титуляри на 15-минутния разбор непосредствено преди отпътуването от хотела към стадиона.