Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски беше много афектиран след загубата с 0:2 от Миньор в Перник. Бранителят заяви, не е възможно да се играе срещу парите и в българското първенство няма феърплей.

„Не е много добре, че паднахме в два мача. Има още два двубоя и трябва да спечелим. Виждате, че всички са срещу нас. Това не е оправдание, но виждате какво се случва. Няма феърплей“, коментира Бандата.

„Ако Лудогорец играеше тук, нямаше шанс да спечели. Те (б.а. - Миньор) ни се мятат на 1000%, тъй като са им дали много пари. Смятам, че за този отбор трябва да има наказание. Ние сами сме си виновни, че Миньор ни победи“, добави десният бек на „армейците“.

“Аз не съм финансов директор на Лудогорец, трябва да питате Домусчиев колко пари им е дал. Имаме мач с Литекс и за двубоя с Лудогорец ще мислим след това. Ние сме фаворит за титлата и всичко зависи от нас. Трябва да покажем по-добра игра, защото днес не смятам, че играхме като шампиони“, продължи юношата на "Левски".

„Чиста дузпа срещу Мораес не свири съдията. Ако я беше дал, мачът отиваше в друга посока. Доколкото разбрах, в Разград са рязали глави и тела. Херо е щял да получи инфаркт. Това не е нормално. Не е нормално на едните да се помага, а на другите да се вреди. Искаме да играем феърплей, но явно не е възможно да се играе срещу парите. Таско Тасков не знаеше къде се намира“, каза още Иван Бандаловски.