Защитникът Иван Бандаловски, който вчера се раздели с Ботрев (Пловдив), написа пост в Инстаграм. В него той хвърли тежки критики за случващото се в Коматево и обяви, че всекидневието там е интриги и лъжи, а освен това цари ужасен хаос.

Текстът на Бандаловски без редакторска намеса:
"След 8 месеца в един от най-големите клубове в България е време да си кажем довиждане. Видях доста работи за това време, в което бях в голям отбор, като Ботев . За съжаление въпреки, че тренирам футбол от 7 годишен и играя професионално вече 17 години след тръгването на собственика от отбора, който беше изгонен от хора, които нямат представа как се управлява клуб и са напълно некомпетентни, нямат финансовата възможност дори да се доближат до това. Станах свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни, като цяло за футбола. 

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Без президент, спонсор, директор, треньор и борд в клуба е един ужасен хаос и интригите и лъжите са всекидневие, в което мислиш за всичко друго, но не и за футбол и накрая никой не поема отговорност и си трият ръцете с най-малките виновници за всичко това - футболистите. 

Жалко за големия клуб Ботев и по-голяма част от феновете, които наистина обичат отбора и страдат, но клуба е доведен до едно ужасно състояние. Благодаря на всички мои братя съотборници и истинските ботевисти в клуба, както и истинските фенове - завинаги сте в сърцето ми. Успех на Ботев и истинските фенове. 
Иван Бандаловски".