Иван Бандаловски може да не подпише нов договор с Берое. Засега двете страни се разминават и не могат да стигнат до споразумение. Настоящият контракт на десния бранител е до края на сезона, след което става свободен агент и може да си тръгне без пари.

Бандаловски вече е получил предложение за нов договор, но засега развитие няма. Наскоро Берое обяви удължаването на контрактите на Мартин Камбуров и Александър Цветков. Спортният директор Валентин Грудев сподели, че се водят разговори и с други и се надява на положителна развръзка, пише "Тема Спорт".

Winbet - победата е емоция! (18+)

Бандата бе желан от Левски и ЦСКА през зимата, но никой не бе съгласен да плати откупната му клауза, след като в началото на юни той ще е свободен агент.

Иван Бандаловски дойде под Аязмото в началото на 2018-а година и подписа за година и половина. Той се обвърза със заралии като свободен агент, след като разтрогна преди това договора си с кипърския Анортозис. Според запознати желанието на бранителя е да продължи кариерата си в друг клуб - по възможност в чужбина или в някой от двата гранда.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019