Футболистите на Берое проведоха последното си занимание за годината на изкуственото игрище над градския стадион в Стара Загора. Преди него Владислав Златинов получи плакет от Beroe Online. Както е известно, нападателят спечели класацията на фенсайта за "Футболист на феновете" за месец ноември. Това е второ месечно отличие за родения в Сандански футболист, след като привържениците на клуба го отличиха и през август.

Тази вечер ръководство, треньори и футболисти ще изпратят годината с банкет. Утре сутринта от 10:30 часа е последното събиране на отбора. Тогава наставникът на старозагорци Илиан Илиев ще съобщи лично на кои футболисти няма да разчита през пролетта и ще раздаде програма за подготовка на останалите състезатели. Отборът се събира на първо занимание през 2011 година на 10 януари, когато ще се проведат функционалните изследвания.

В тренировката не се включиха контузените Слави Жеков, Тодор Тодоров и Стойчо Младенов. Вратарят Карамфил Илчев не успя да се прибере на време, след като имаше ангажимент във Варна. Петър Костадинов и Диан Генчев не се включиха в заниманието, водено от Ивко Ганчев, и изгледаха последната тренировка за годината встрани от игрището.

"Радвам се, че спечелих за втори път тази награда. Благодаря на феновете, че са ме избрали. Сезонът е добър. Можеше и да е по-добър, ако си бяхме взели още два домакински мача и щяхме да сме по-напред в класирането. Достойно се представихме в Европа. Не ни достигна малко самочувствие за реванша във Виена. За Купата срещу "Левски" се получи много хубав двубой. Късметът беше на тяхна страна. Имахме възможност в края на първото полувреме да вкараме и мача щеше да стане друг... Първо да починем, да изкараме подобаващо празниците и след това отново ще мислим за футбол. Не се съмнявам, че ще направим една добра подготовка и след това да се класираме колкото се може по-напред в "А" група. Да сме живи и здрави, както ние, така и феновете на Берое. И да ни подкрепят повече през втория полусезон", заяви пред Beroe Onlinе Владислав Златинов. /БЛИЦ