Треньорът на Банско Войн Войнов заяви, че не са налагани парични санкции на футболистите за равенството 0:0 с Ком-Миньор (Берковица). По думите му те сами са се глобили, като няма да получат премии за точката у дома.

Относно негативното настроение на публиката след слабите резултати на отбора, опитният спец каза, че феновете са прави. Затова отборът ще направи всичко възможно да ги зарадва в събота, като победи Вихрен в Сандански.

Този мач за Банско със сигурност пропуска капитанът на отбора Димитър Крушовски, който бе заменен принудително по средата на първото полувреме с Ком-Миньор заради контузия, пише е-79. Според Войнов вина за неговото отсъствие в предстоящия мач имат и треньорите, тъй като Крушовски е бил с контузия още в предишния мач с Чавдар (Етрополе) (2:2), но въпреки това не са взели под внимание травмата му, а и той самият уверил, че е добре и може да играе.

Утре Банско очаква да разбере следващия си противник в турнира за Купата на България. Жребият е от 11:00 часа. В първия кръг тимът от курортното градче надигра с 3:1 Светкавица (Търговище).

"Чакаме ЦСКА или "Левски". Искаме някой от грандовете за съперник. Ще напълним стадиона и ще ликуваме след края на мача", оптимисти са в Банско. /БЛИЦ