Банско подписа договор с бившият футболист на Видима-Раковски Руслан Иванов, съобщи изпълнителния директор Красимир Горанов. Футболистът подписа едногодишен контракт, след като изкара неуспешни проби в Гърция.

Настоящата седмица за футболистите на мъжкия отбор на Банско премина само с един контролен мач, завършил с победа над Спартак (Плевен). През останалите дни треньорския щаб на отбора натовари двуразово наличните си футболисти на терена на стадион Свети Петър.

"От понеделник след обяд възобновяваме заниманията с нашите футболисти. Предстоят ни следните контролни срещи: Срещу Места (Хаджидимото) в сряда на стадион "Свети Петър" в Банско;  Срещу Германея (Сапарева баня) в петък в Банско и срещу елитния албански отбор Беса в събота. Тогава ще бъдат представени официално футболистите от нашия отбор, на които ще разчитаме през есенния дял на първенството на единната Б група.

Доволни сме от старанието на момчетата. Имаме представа вече какво е моментното състояние на нашите футболисти. Все още някои пропуски ще трябва да се изчистват в движение в игрова обстановка. В момента не тренират с колегите си заради контузии от различен характер Вангел Стоянов, Петър Тончев, Милен Лефтеров. Младокът Лефтеров обаче получи разтежение и ще отсъства 20 дни", сподели треньорът Валентин Лазаров.