Старши треньорът на ПФК Банско Красимир Манолов, който в момента е в Банско, обяви, че със сигурност ще има два лагера през зимната подготовка. Първият ще бъде в курорта Златни пясъци от 17 януари.
Там ще се изиграят две контролни срещи - срещу Пирин (Благоевград), а за другата се търси противник.
Другият лагер сбор ще бъда в турския курорт Анталия. Там контролите ще бъдат пет, като противниците ще се уточнят на място с отбори, готвещи се по това време в Анталия.

От ръководството на клуба заявиха, че от страна на Пирин (Благоевград) има искане за връщане на преотстъпените футболисти. Сигурното е, че Веско Стойков не е съгласен да се завърне в отново в Пирин. Андрей Стоев също иска да остане до края на първенството в Банско.

Изпълнителният директор Красимир Горанов каза още, че операцията на нападателя Владислав Златинов е направена в частната клиника на д-р Христо Мазнейков в столицата от проф. Иван Василев, който има клиника в Щутгарт, но за щастие на Златинов се е намирал в България.

Направена е атроскопия на дясното коляно на футболиста. Очаква се около месец и половина да бъде възстановителния процес и едва тогава нападателят да се включи в заниманията на отбора./БЛИЦ