Футболистите на Банско разпънаха огромен банер с розова панделка и надпис "Аз съм с теб!" преди мача си срещу Академик (Свищов), състоял се на стадион „Свети Петър” и завършил 0:0.

По този начин Александър Томаш и момчетата му се присъединиха към кампанията „Октомври – международен месец за борба с рака на гърдата”.

През 1985 година октомври е обявен за месец за борба с рака на гърдата. В самото начало идеята е да се популяризира мамографията като ефективно средство за ранно откриване и лечение на коварното заболяване. Днес хиляди хора по света възприемат октомври като време за активни разяснителни кампании относно причините, превенцията и лечението на болестта.

Треньорът Александър Томаш сподели пред феновете на отбора и събралите се журналисти: ”ПФК Банско изразява своята съпричастност към всички жени, които се борят с болестта и своето възхищение от всички жени, които са намерили сили да се преборят и да продължат напред. Присъединяваме се към тази кампания не само като спортисти, но и като мъже: „Ние сме с теб!”.