Само две тренировки успя да проведе старши треньорът на мъжкия отбор на Банско Александър Томаш за мача за купата на България срещу Витоша (Бистрица). Срещата ще се състои на терена на стадион Свети Петър. Настроението сред възпитаниците на Томаш е на висота, защото след отлична игра в изминалата събота в град Добрич победиха местния Добруджа с 2:0 и подобриха класирането си, отлепвайки се от опасната зона.

"Нямаме никакви проблеми в момента в отбора, каза Александър Томаш - старши треньор на Банско, пред novsport.com. Без контузени и наказани футболисти сме. Никога не сме делили мачовете, дали са за първенството на Б група или за турнира за Купата на България. Имам достатъчно впечатления за играта на отбора на Витоша и не виждам с какво могат да ни изненадат. Мач като мач, излизаме с нагласа за победа и така ще е и с останалите противникови отбори. Нямаме поставена цел от страна на ръководството и спонсорите, но това не означава че ще играем с по-малко напрежение и отговорност за краен успех. Ще дам шанс на футболисти, които са играли по-малко до момента поради причини от различен характер”, допълни наставникът.

Изпълнителният директор на Банско Красимир Горанов заяви: "Радвам се, че трудът на треньорския щаб дава вече своите положителни резултати. Надявам се да бъде така до края на сезона. Редно е да зарадваме спонсорите и нашите приятели-феновете и в мачовете за купата на България, надигравайки отбора на Витоша в сряда като домакини. Очаквам футболистите, на които старши треньорът Александър Томаш ще гласува доверие, да дадат всичко от себе ди и да докажат че успехите ни напоследък не са случайни".