Нападателят Калоян Стоянов излезе от лазарета на Банско и е на разположение на наставника Александър Томаш за гостуването на Витоша (Бистрица). Единственият футболист на козлите, който все още не е възстановен, е Йордан Лечов. Той извади рамото си и бе заменен принудително в първия мач между двата тима, завършил 1:1 на стадион „Свети Петър“ преди 3 седмици, припомня struma.bg.

Тогава домакините използваха повече от резервните си състезатели, което им изигра лоша шега и доведе до неудобен турнирен резултат преди реванша с бистришките тигри. Очаква се в състава за първи път през сезона в официален двубой да се появи Венцислав Бенгюзов, който участва в контролата с ЦСКА, завършила 0:0 на стадион "Българска армия“ в сряда.

Искаме да продължим напред и за целта трябва да победим Витоша, заяви Ал. Томаш. Мнозина отписваха този тим, но в процеса на първенството той доказа, че не е за подценяване. Подхождаме с максимално уважение към противника, готови сме за битка, допълни бившият футболист на ЦСКА.