Хората от щаба на втородивизионния Банско скочиха срещу съдията Станислав Ставров след равенството 1:1 в Етрополе с местния Чавдар.

"Първото полувреме арбитърът си вършеше работата прецизно, но след почивката обърна свирката и мача. Беше длъжен да вдигне втори жълт картон на Георги Пашов и да го изгони, но не посмя да го направи. Съотношението на фауловете в полза на домакините сигурно беше 90 на 10", изброиха пред "Струма" прегрешенията на рефера гостите.

Гостите от Банско поведоха в резултата още в 3-ата минута с гол на Георги Калайджиев, който бе изведен от Самир Аес и не сбърка за 0:1. Домакините стигнаха до изравнителното попадение в 52-ата минута, когато преотстъпеният от ЦСКА Томи Костадинов вкара за 1:1. Така двата тима записват второ поредно равенство от началото на сезона и с по две точки остават в долната половина на таблицата в Западната "Б" група.

ЧАВДАР (Етрополе) - БАНСКО 1:1
0:1 Георги Калайджиев (3), 1:1 Томи Костадинов (52)

ЧАВДАР: Яначков, Пиргов, Николов, Пашов, Недялков, Чочев, Тончев, Славчев, Костадинов (68-Вълчев), Краев (80-Ботев), Диего (55-Бл. Пасков)

БАНСКО
: Кючуков, Шопов, Лечов (70-Катунчев), Слаев, Топузов, Ангелов, Аесс, Калайджиев (61-Бл. Наков), Валентинов (65-Гълъбов), Динков, Кьосов