В мач от 11-ия кръг на "Б" група Банско разби с впечатляващото 5:0 гостите от Верея (Стара Загора). Истинска наслада изпитаха любителите на футбола на стадион "Свети Петър" и бурно аплодираха проявите на играчите на домакините, които най-после изпълниха сърцата им с доста разнообразна и резултатна игра. В герой за тима на Александър Томаш се превърна Атанас Чепилов, който се отчете с хеттрик във вратата на Верея.

Първото попадение в мача отбеляза в 14-ата минута Красимир Илиев с удар от около 30 метра. В 28-ата при бърза атака на домакините Янислав Иванов насочи топката към Атанас Чепилов, който изпревари вратаря на гостите - 2:0

След почивката отново отборът на Банско бе този, който диктуваше играта. В 48-ата минута Цветан Павлов изведе Атанас Чепилов в наказателното поле на гостите и той изпрати топката в мрежата за 3:0. В 51-ата Чепилов върна жеста на Цветан Павлов и вратарят на гостите отново извади кълбото от вратата си - 4:0. В 56-ата Чепилов отбеляза нов гол, оформяйки хеттрика си. До края на срещата пропуски за банскалии направиха Атанас Чепилов, Янислав Иванов и Красимир Илиев.

За отбелязване е, че отборът на Верея не успя да застраши нито веднъж сериозно вратата на домакините през целия мач.