Бившият полузащитник на "Левски" Тодор Барзов изрази увереност, че сините ще се вклкючат в битката за титлата още този сезон. Според него "отборът не отстъпва по класа на ЦСКА.

"Допуснахме много сериозна грешка срещу Марек. Това бе уникален шанс да запазим дистанцията от върха. Трябваше да бием на всяка цена. В крайна сметка обаче срещу нас бе надъхан и корав отбор, в никакъв случай слаб, както бе определен. Все пак с оглед показаното в последно време обаче съм сигурен, че това не е таванът на този "Левски". Мисля, че отборът вече има нужното самочувствие за нещо по-голямо, липсва само малко психика. Георги Иванов постъпва много добре стратегически, като дава шанс на младите и разчита на по-голяма група от футболисти. Определено "Левеки" вече има сили да се бори с Лудогорец и ЦСКА. Няма да е далеч времето, в което ще ги изместим. Смятам, че имаме нужния кадрови потенциал първото място да бъде превзето. Много важно обаче ще бъде дали ще показваме лицето от мача с Марек или това от този с Лудогорец", обясни Барзов пред "Тема Спорт".

Той добави, че "сините" се нуждаят от няколко сериозни попълнения. "Имаме нужда от крила, това е явно. Този проблем ще трябва да бъде решен през зимата. Като цяло обаче имаме дос-татъчно класни футболисти, така беше и преди година. След идването на Георги Иванов те показаха на какво са способни. Той промени климата и затова "Левски" играе различно - започна да действа отборно. Няма ги егоистичните прояви. Има още накъде да се подобрява играта. Нужно е и Владимир Гаджев да поведе отбора", каза още той.

Барзов коментира и включването на Божидар Краев. "Познавам го отлично. Много добро момче, играеше заедно с моя внук - Георги Йомов. Познавам и баща му Бойко, който е бивш футболист на Ботев (Враца). Смятам, че са му нужни мачове, защото няма рутина. Георги Иванов трябва постоянно да дава шанс на младоците. Краев е много техничен и пасва отлично. Мисля, че още е рано, за да бъде титуляр във вечното дерби. За всеки футболист дебютът идва по различно време, най-вече заради психиката. Но не бива Гонзо да го жертва. По наше време беше едно, а сега е съвсем друго. Тогава обликът на отбора беше съвсем различен и затова всеки бе готов за битка по всяко време", завърши Барзов.