Бащата на Орлин Орлинов - Марин, заяви, че целият скандал около сина му е постановка от страна на битата Катрин Вачева.

“Не може това да се случва в събота, а да има реакции във вторник. Не го познавам това момиче, не съм я виждал до този момент. Не знам колко е известна, но с тая сценка. Надявам се органите да си свършат работа. Орлинчо е невинен”, каза бащата на Орлинов.

“Разбрах, че е задържан за 24 часа. С него не съм се чувал. Говорих с негови приятели, даже с човека, който ги е запознал двамата с тази жена. С Орлинчо говорих вчера след мача на дублиращия отбор. Нищо не ми казал. Само ми каза, че всичко е наред: “Играх за дублиращия отбор” и това е”, допълни още Марин Орлинов.

“На по-късен етап има много неща да кажа покрай Орлин, но сега ще си ги запазя. Мога да кажа много работи какво става с него и т.н. Надявам се до 2-3 дни да ги разкрия, само да видя накъде вървят нещата. Орлинчо е на третия етаж, не може да има реване и крясъци и да не са чули съседите.

Тази случка се разиграва в събота, защо нямаше реакция до момента. Явно е постановка, да го нагласят. Категоричен съм. Още утре ще заведа дело срещу нея. На Орлинчо майка му е на 92% инвалид – с множествена склероза е", завърши бащата на Орлинов./БЛИЦ