Бащата на Валери Божинов - Сашо Ангелов, е в основата на изгонването на Георги Тодоров от Етър. Вече бившият наставник на "виолетовите" коментира пред БЛИЦ, че не е изненадан от освобождаването си. Тодоров добави, че все още не е прекратил взаимоотношенията си с клуба от Велико Търново, тъй като има действащ договор до 30 юно 2012 година. На полусезона Етър изостава само с 1 точка от лидера в Източната "Б" група Любимец, но въпреки това ръководството взе решение да се раздели с треньора.

"Очаквах да ме махнат. Още преди 3 месеца, когато един човек си тръгна от Враца, осъзнах накъде отиват нещата", заяви Тодоров пред БЛИЦ, визирайки Сашо Ангелов, който на 10 септември напусна "Ботев" (Враца).

Само дни след това вторият баща на Божинов беше засечен в заведение във Велико Търново с боса на Етър Ендер Дурмушев. Тогава обаче от ръководството на "виолетовите" категорично отрекоха, че ще сменят Тодоров с него. От сигурни източници БЛИЦ разбра, че именно Ангелов е в основата на изгонването на бившия наставник на "Левски" от "Ивайло". Водилият за последно "Ботев" (Враца) специалист сега се гласи отново да застане начело на "виолетовите".

"Благодарен съм на момчетата, че във всеки мач даваха най-доброто от себе си. Тръгнахме от нулата, дори под нулата, и успяхме да постигнем нещо. Не е нормално обаче да ме махат по този начин. Но все пак разбирам ръководството, защото те дават парите, те поръчват музиката", добави Георги Тодоров.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ