Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев коментира загубата от Монтана в осминафиналите на турнира за Купата на България. "Смърфовете" паднаха след дузпи. Двата тима завършиха при 1:1 в редовното време на двубоя, а при наказателните удари гостите бяха по-точни.

"Мисля, че стана много интересен мач, имаше доста положения и можехме да решим мача в редовното време, но се стигна до дузпите, като там вече резултат никой не може да предвиди.

С идването на новите ръководители, в отбора се създаде едно спокойствие и организация. Имаме опитни играчи, които вече започват да имат съвсем друго отношение към целия процес, за може новите момчета да бъдат привлечени в играта. Не намерихме необходимите хора по време на трансферния прозорец, сега нещата са подредени и хората в клуба сега ще мислят само за подготовка, заяви Колев.

- Целта ми като треньор е в този отбор хората, които са тук, да работят с удоволствие и да бъдат отдадени. Най-важното е да играем вълнуващ футбол, за да върнем хората на трибуните. Всичко, което се случва на терена, то е за хората. След това следват останалите неща – трябва да изградим отбор, на който феновете да се радват.

Независимо къде играем, ще се опитаме да играем атакуващо, да сме далеч от нашата половина, да намерим скорост, да изчистим играта с топка, за да добием скорост и да бъдем уверени. Не винаги се получава, но това не е проблем. Идеята да вярват, че можем да го постигнем.

Аз съм на доста напреднала възраст. Всичко, което съм решавал е било плод на емоцията, понякога правилно, понякога грешно, но мисля, че имаме добро бъдеще. Аз съм израснал в този клуб и като оцених нещата смятам, че мога да помогна на клуба, и ще го направя.

Защитната ни линия е на много голяма възраст и използват опита, който имат. Лошото е, че нямаме достатъчно хора за ротация, дано през зимата освежим състава, за да имаме по-голяма вариативност.

При опорните халфове имаме добра конкуренция, на една доба основа. Мисля, че това е плюс за нашия отбор. Ние сме щастливи, че Мартин Камбуров е в нашия отбор и хубавото е, че има ритъм в целия сезон.

Моят статут в Локо (Пд) вие го знаете, декември месец ще имам изпити и след Нова година може би ще имам възможност да взимам участие в официалната дейност и интервютата след мачовете.“

 
"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016