Треньорът на Локо (Пд) Христо Колев-Бащата говори за предстоящия мач от “А” група срещу “Левски”. "За нас да бием "Левски" ще бъде голямо предизвикателство. Така ще си дадем сметка дали успехът ни над Литекс е бил повече плод на случайност или вървим в правилна посока, заяви той пред Sportonline.bg.

- Разбира се, че ще дам шанс на вратаря Теодор Скорчев. Те ще бъдат в конкуренция с Данчо Господинов, което е хубаво за двамата и за отбора като цяло. Защото вратарският пост е изключително важен и един отбор винаги трябва да има двама добре подготвени вратари. В тренировките сме се разбрали с футболистите да наблягаме повече на това, което ще правим по време на мачовете. Винаги съм държал на качеството на тренировките, а не на количеството. За изпълнението на фаулове се учих от Христо Бонев.

Надявам се да имам наследник при изпълнението на тези удари. Разбира се, че е хубаво някой да ти покаже тайната на изпълнение на тези удари както направи Христо Бонев с мен. Но за да ги изпълняваш добре трябват две неща - талант и много усърдие да се усъвършенства начина на биене на фауловете. За мен в България в момента най-добрият изпълнител на фаулове е Антон Карачанаков от ЦСКА. Изпълнява тези удари с голяма лекота и са станали негов специалитет."

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите