Няколко дни "черно-бялата" част от Пловдив обсъжда темата с оставката на Христо Колев-Бащата. Специалистът сам си тръгна навръх рождения си ден в понеделник (21 септември), като до този момент така и не разкрива причините за решението си. Една от версиите е, че е имал тежък конфликт с лидера на отбора Мартин Камбуров. Зад нападателя са били Христо Бонев и Атанас Узунов, които искали да доведат свой човек за поста. Според "Меридиан Мач" в частен разговор Христо Колев е споделил: "Втори път пу**а няма да ставам".

Камбуров обаче напълно отрича да е против треньора. "Пълна лъжа е информацията, че аз съм срещу Колев и съм в основата на неговата оставка. През миналия сезон той отново искаше да си тръгне и аз бях първият, който го убеди да се върне. Глупаво е да се твърди, че ние, футболистите, можем да влияем и да взимаме важни решения в клуба", заяви голмайсторът на "смърфовете".

Колев обаче не успявал да се справи със своеволията в съблекалнята. Към Камбуров може да бъдат прибавени Котев и Тунчев. Опитните футболисти често изземвали част от функциите на треньора.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016