Батални сцени се разиграха след мача Локомотив (София) - Пирин (Благоевград), спечелен от "железничарите" с 3:1. Феновете на "орлетата" трудно преглъщат загубата и след последния съдийски сигнал атакуваха шефката на клуба Ива Уорън. Бесни ултраси от Благоевград и потърсиха обяснение, като дори заплашително тръгнаха към нея и искаха да я бият.

Само бързата намеса на полицейските служители предотврати по-сериозен инцидент. Около 30 бяха запалянковците на Пирин, които атакуваха Ива Уорън, предаде човек на БЛИЦ от стадион "Локомотив". 

Недовoлните фенове подозират, че футболистите на Пирин правят бойкот. Те са бесни на играчите, най-вече на Антон Карачанаков, който игра много слабо срещу Локомотив. 

След като страстите се успокоиха шефката на Пирин се качи в ложата на стадион "Локомотив", видимо развълнувана. Местните фенове я успокоиха след атаката на ултрасите на Пирин. "Ако не можем да загубим, ние не сме за футбола", коментира Ива Уорън.

"Не съм доволна, че загубихме, но не искам да правя разбор на играта ни", каза тя.

Феновете я попитаха дали иска да вземе за треньор Александър Томаш, който изгледа мача, и казаха, че той има желание за това, на което Ива Уорън отговори: "За да дойде Томаш при нас, ние трябва да имаме желание".

За емоциите на феновете на Пирин тя каза: "Да не забравяме, че сме от Благоевград и там има повече страсти".

Феновете на "червено-черните" я похвалиха за това, че има силен женски отбор на Пирин и й пожелаха успех.

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВТОРА ЛИГА