Собственикът на Левски Тодор Батков коментира случилото се в Мездра вчера. Както е известно, феновете на ЦСКА нахлуха на терена, след като домакините от Локомотив поведоха с 1:0 след гол на Исмаил Иса. Главният съдия Ивайло Стоянов бе принуден да прекрати двубоя, а днес ще стане ясно решението на Дисциплинарната комисия към БФС.

Ето какво е мнението на Батков:

Господа от БФС, дотам водят вашите прошки.

Ексцесиите в Мездра не са случайни! Хората в ЦСКА получиха чувство за безнаказаност и се развилняха в спокойното градче! Това чувство им беше създадено от БФС и всички институции, които оставят момчетата от "Титан" да си разиграват коня! Дадоха им незаконно лиценз за "А" група преди две години. Оттам се започна! После проспаха дългове на "боклукчиите" към мениджъри, играчи, служители, треньори, МВР, държавата! За капак се готвят да им подарят и базата! Балъци ли са другите, та плащат, никой в БФС не каза.

Гамените от агитката прихванаха това чувство за безнаказаност, уви, почерниха не само мача, а и собствения си клуб, целия ни футбол! И ако БФС отново тръгне с компромисите, следващия път наистина ще има убити! Най-тежкото наказание за ЦСКА единствено ще изчисти петното, което лепнаха боклукчиите и техните бойни отряди.

Но всичко може да се очаква от БФС. Там погазват редовно законите! Общинска комисия, строители, МВР, пожарна им казаха: затворете стадиона в "Надежда", той е опасен за хората по трибуните особено ако се струпат повече зрители! Всички помним, там летяха ламарини, които едва не откъснаха главите на фенове и футболисти. БФС обаче се наведе и остави Локо (Сф) да играе на съборетината. А в сряда там отива многобройната агитка на Левски! Какво пречи този мач да бъде преместен на националния стадион? Кое е важно? Резултатът или здравето на хората? Новият шампион или животът на децата ни? Вчера в Мездра най-лошото се размина, слава Богу! С прошки и аванти като тези обаче БФС продължава да дърпа дявола за опашката./БЛИЦ