Собственикът на Левски Тодор Батков изрази задоволство от жребия за плейофите в Шампионската лига.

“Мисля, че жребият е добър, Господ отново се показа като българин, поне такъв смс ми пусна сина ми преди малко. Трябва да подходим изключително концентрирано. Все пак Дебрецен елиминира шампиона на Швеция и Естония. Трябват максимална мобилизация, пълен стадион и решаване на крайния резултат още в първия мач. Не исках Залцбург и Апоел (Никозия)”, каза Батков веднага след жребия.

“Имам някакъв бегъл спомен, че Дебрецен имат проблеми с лиценза на техния стадион и ще играят на стадиона в Будапеща, което ще бъде допълнително предимство за нас. Разстоянието от София до Дебрецен е 900 километра, така че се надявам да дойдат и доста българи да ни подкрепят”, продължи босът на Левски.

“Аз нищо не мога да гарантирам, тъй като съм казал, че всеки играч потенциално може да бъде продаден, но всичко зависи от нивото на отбора, от личните му условия. Надявам се обаче да разчитаме на познатите момчета в тези два мача и ще направя всичко възможно, ако има интерес към някои от играчите, да го отложим. Ратко Достанич и Георги Иванов са в правото си да искат и нови попълнения, все пак до другия четвъртък има време. Последното ново попълнение е Саша Симонович, той вече е ясен, че ще играе при нас”, завърши Батков.

"Аз имах разговор с Боримиров шест дни преди тази пресконференция. Казах му, възнамерявам да освободя Велев и теб. Използвай времето, имаш връзки в Германия, намери варианти и възможности, подай си документите, за да отидеш да учиш. Казах му съвсем ясно. Неговата позиция бе ясна, моля ти се шефе, дай ми шанс. Аз колко разговора да имам с него. Малко преди пресконференцията му се обадих от уважение, казах му, да знаеш, както се разбрахме, аз те освобождавам и така и стана"./БЛИЦ