Собственикът на "Левски" Тодор Батков изненадващо обяви, че е склонен да предостави стадион "Георги Аспарухов" на един от основните конкуренти за титлата - Лудогорец. Тимът от Разград може да домакинства на "Герена", ако се класира за евротурнирите. Както вече стана ясно, "Лудогорец Арена" все още не отговаря на изискванията на УЕФА и ръководството на новака по всяка вероятност ще търси стадион за домакинските мачове за евентуалния дебют на европейската сцена след няколко месеца.

"Защо да не им го дам? Това ще е за доброто на България. Иначе Националният стадион "Васил Левски" отговаря на изискванията на УЕФА за провеждане на мачове от груповата фаза на Шампионската лига", заяви Батков, добавяйки: "Голям резил ще е, ако дебютант в "А" група успее да вземе титлата, а не "Левски".

"През есента Лудогорец ни направиха за смях. Отидохме неподготвени в Разград, включително и аз. Всички видяхме какво се случи. Би ни един отбор, който

го знаеха повече статистиците. А сега Лудогорец е хит. Скоро играем с тях и ще им го върнем", закани се босът на "Левски", който гостува в предаването "Срещу новините" по БНТ.

"Много се зарадвах за случилото се в Симитли и отпадането на ЦСКА от Купата. Факт е, че този сезон нямаме кой знае какви успехи. Нямаше как да не се зарадвам на загубата им. ЦСКА ще ги бием след няколко кръга", добави с усмивка Батков.

"Симпатизирам на Христо Стоичков. Той е най-успелият български футболист, но никога няма да го поканя да стане треньор на "Левски", категорично обяви адвокатът.

"Г-н Борисов пое ангажимент и си го изпълни, за което съм му много благодарен. Бях му казал, че съм готов да хвърля кърпата, издъхвах.  Не ми се иска да продам "Левски", няма да го продам, поне засега. Това не е актуален въпрос. Но няма вечни неща", продължи Батков.

"Игрите са ми чужди в българския футбол. Иначе знам правилата на футбола, след толкова време като собственик на "Левски". Ако нямаш добри футболисти, продаваш мачове и така оцеляваш. Някои отбори го правят. Ако имаш добри играчи, печелиш от тяхната продажба", каза още Тодор Батков.