Наско Сираков е пред завръщане на "Герена"! Собственикът на Левски Тодор Батков покани легендата обратно в клуба. Това се случи по време на учредителното събрание на Националния клуб на привържениците на Левски.

Още в 9 часа Батков се яви на сбирката на ултрасите и се регистрира като редови учредител на новосформирания фенклуб. Както е известно, шефът на НФК Златин Тепсиев-Голди се оттегля от поста, който заемаше 9 години.

Пред феновете Батков сподели - "Каня Наско Сираков!" След това думите на боса са стигнали до легендата на клуба, който около 11 часа също пристигна в заседателната зала. Батков и Сираков застанаха пред феновете, които бурно ги аплодираха. Все още обаче не е ясно дали Сираков ще се завърне на "Герена". Както е известно, той е на работа в БФС като отговорник за националните отбори.

Към учредителното събрание на Националния клуб на привържениците се присъединиха и футболистите на Левски Георги Иванов, Георги Петков и Еньо Кръстовчев. Батков имаше намерение да извика и Емил Велев, но феновете бяха категорични, че не искат да виждат Кокала. /БЛИЦ