Собственикът на Левски Тодор Батков е поставил ултиматум към Емил Велев, научи БЛИЦ. Кокала все още е треньор на тима, въпреки че днес "сините" отпаднаха от Купата на България след загуба с 0:1 като гост на Пирин в Благоевград.

На стадион "Христо Ботев" селекцията на Емил Велев поднесе поредната си изключително слаба продукция през този сезон. След края на мача очакванията бяха Кокала сам да си подаде оставката, но това не се случи. Недолюбваният от феновете треньор за пореден път се държа нахално и чудно защо не посмя да поеме вината за безславното отпадане от Пирин.

"Вече започна да ми писва. Махай се на секундата, ако не биеш ЦСКА", заканил се Батков на Велев след мача.

Босът на Левски изуми всички след отпадането от Пирин, като говори повече за дъщерята на Сашо Диков, отколкото за състоянието на клуба. На Батков не му бе до приказки и като, че ли много не му пукаше за отпадането от Купата на България.

"Сега остава да се съсредоточим върху другата си цел – първенството. Надявам се да сме с друго лице във вечното дерби срещу ЦСКА", лаконичен бе босът на "сините".

С това си изказване той още повече настрои феновете на Левски срещу себе си. "Вече ни е ясно, че има уговорка с Литекс. Те ни пуснаха за първенството, а ние им отваряме пътя към спечелването на купата. Сега Литекс ще скочат яко на ЦСКА и ще гледат да измъкнат поне точка от тях. Жалка история. Чудно ни е какво трябва да се случи, за да бъде уволнен Емил Велев", проплакаха фенове на Левски, които трудно преживяват отпадането от Пирин.

Както е известно, още на 27 март БЛИЦ ви поднесе информацията, че баницата е разпределена и Купата на България е за Литекс. /БЛИЦ