Собственикът на Левски Тодор Батков сподели след последната контрола на тима на австрийска земя, че е доволен от видяното срещу Аустрия Виена. “Сините” загубиха с 1:2, а днес се прибират в София. След края на спаринга във Виена Тодор Батков влезе в съблекалнята на тима, а след това се срещна и с треньорския щаб на Левски.

„Отборът стои добре, много съм доволен от новите попълнения. Продължаваме да търсим още едно попълнение за новия сезон. Аз се информирах докъде е стигнал отборът. Тимът стои по-добре от миналата година, но нека не говорим сега, защото от другата седмица започват мачовете. Доволен съм и че няма контузени, има и равностойни резерви. И двата гола паднаха след индивидуални грешки, няма да правим трагедии от резултата”, сподели адвокатът.

„Видях се и с футболистите, казах има да не униват, бяха разстроени. В края на краищата има го и домакинското подпиране, имаше такова лекичко в края”, добави Батков.

„Доволен съм, всички контроли бяха срещу силни съперници, с изключение на мача с Аполон. Вчера получих записа на този мач. Гледах го. Оптимист съм, по-важно ми е Европа. Ще ходим до Ирландия, малко по-далечко е”, завърши Тодор Батков./БЛИЦ