Спортният директор на Левски Георги Иванов съвсем скоро може отново да се върне на терена за вечното дерби с ЦСКА. Двубоят е на 27 март. Собственикът на "сините" Тодор Батков настоява за подобен ход заради головата немощ на отбора, което се видя за пореден път онзи ден в контролата срещу Спартак (Пловдив).

Според запознати адвокатът е изключително притеснен от състоянието на тима в атака и вече се е наел със задачата да убеди Гонзо да се върне на терена, пише “Тема спорт”.

Срещу пловдивчани “сините” стигнаха едва до няколко неточни удара, а Жоазиньо вкара единственото попадение няколко минути преди края на двубоя.

Макар да е наставник и спортен директор, Гонзо често тренира заедно с останалите в отбора. Евентуална поява на Георги Иванов срещу ЦСКА няма да е кой знае каква новина. По подобен начин той излезе като титуляр в пролетното дерби през миналия сезон. От Левски до последно криха Иванов, който получи последователно две тежки контузии, и никой не предполагаше, че ще може да играе. Гонзо все пак се появи на терена, но престоя само десетина минути, след като получи нова травма./БЛИЦ