Собственикът на “Левски” Тодор Батков изгледа победата над Пирин с 3:2 в Благоевград. След края на двубоя адвокатът коментира иронично съдийството на Радан Мирянов: “Това съдийство въобще не беше поръчково, беше перфектно, не е в полза на лидера, абсолютна засада на Гара Дембеле през първото полувреме, въобще цветя и рози, пълен комфорт и идилия.”

“Сега сериозно, очевидно отборът не беше свеж, въпреки че имаме опит в цикъл сряда – събота. През първото полувреме не бяхме убедителни. До колкото разбрах, треньорите бяха решили да дадат почивка на някои основни футболисти. Доволен съм от победата, поне ние ги бихме честно, а не както беше с оня каратиста с главата (б.р. – има предвид победата на Литекс над Пирин, когато Дока удари с глава Антон Костадинов)”, допълни босът на “сините”.

“От нас едва ли е имало подценяване, Грийн беше контузен, Димов също, както Дарко и Гарата. Убеден съм, че в неделя ще изглеждаме по съм различен начин, тъй като това е дербито и на кръга, и на полусезона. Надявам се да спечелим и да излезем морални победители от това съревнование, защото ние играем с честни средства", каза още шефът.

"Не отричам, че съм говорил с Херо, но аз говоря с много хора, искам мнение и съвет, набелязваме играчи за лятна селекция. Ясен Петров е сигурен на поста си до 28 май, след което се събираме и ще решаваме. Със сигурност ще играем евротурнири. Нямам основание да съм недоволен от Георги Иванов, в края на краищата нека да получи шанс. Той е една от легендите, мъжкар, левскар, безукорно честен”, завърши Тодор Батков./БЛИЦ