Собственикът на Левски Тодор Батков преживя, както всички на стадион "Георги Аспарухов", доста бурно 90-те минути срещу Гент (3:2). Той обаче остави страстите на трибуните и коментира спокойно пред журналисти победата на "сините"

- Как ще определите това, което се случи?
- Голям ден! Първа победа над белгийски отбор за Левски в Европа, първа и на старта в групите. Не е както миналата година - да чакаме последния мач. Много трудна среща. Бяхме стъписани в началото. Допуснахме два лесни гола, но показахме дух. Убеден съм, че отборът ще израства с всеки ден. Имахме проблеми в средата на терена. Липсваха Гаджев и Йовов, но всичко е добре, когато свършва добре.

- Има ли еуфория за следващите мачове в групата?
- Не. Имаме два мача за първенството преди гостуването в Лисабон, после още един със Сливен. Надявам се и Слори да влезе в игра за тези срещи.

- На какво отдавате тази победа, след като Левски на два пъти изоставаше в резултата?
- Дух. Има невероятна атмосфера в съблекалнята, каквато не помня от 12 години. Шеги, помагат си взаимно. Настроение има. Продължаваме напред.

- Продължава обаче да се говори за продажба на Левски?
- Няма такова нещо. Глупости на търкалета.

- Не е приятно в такъв момент, но как ще отговорите на твърденията на ЦСКА, че ще ви съдят?
- Събитията може да изпреварят всичко.

- Защо УЕФА се обърна към вас, а не разпитва ЦСКА за уредените мачове?
- Поканиха ме преди събранието, на което ние и Литекс сме членове, а ЦСКА са наблюдатели.

- Заговори се и за проблем с телевизионните права в "А" група?
- Това не е хубаво. Предстои да разгледаме въпроса на събранието на ПФЛ. Както и с отчисленията от тотализатора. Не може този, който влага пари, да не получава нищо. Това го няма никъде. Нека не си мислят тези герои, които се мислят за недосегаеми, че ще им се размине.