Босът на Левски Тодор Батков бе доволен след победата с 3:0 над новака Калиакра (Каварна).

“Играха седем резерви, но доминирахме през целия мач. Дузпа, ли? Нямаше такова нещо, аз не видях такова нещо. Не искам да коментирам съдията, но е добре да си оправят критериите”, каза Тодор Батков.

Батков коментира и ситуацията с Георги Петков, който остана резерва срещу АИК и в днешния мач срещу Калиакра. “Вижте, в Левски има 26 професионални футболисти, които се готвят старателно и всеки път се преценява според моментното състояние кой ще играе и кой не. Представи се много добре Божката срещу АИК. Защо да е странно, спортно техническото ръководство си носи отговорността, няма незаменими играчи и няма твърди титуляри. Въобще не е имало скандали, на полувремето Гонзо им е казал, така ли мислите да играете, ще влизаме в Европа, а падате от Черноморец. Проблем с Гошо Петков няма, всеки може да бъде продаден.”

“В Швеция беше кошмар, групов тероризъм. Не може да хвърляш 2-3 килограмови павета се цел да убиваш. Добре, че нямаше ранени футболисти. Говорих с Платини, пратих му писмо. Получих отговор в петък вечерта, казаха ми, че са разтревожени и са го препратили към Дисциплинарната комисия”, завърши босът на “сините”./БЛИЦ