Тодор Батков ще опре до Кирил Домусчиев, надявайки се на помощ от богаташа. От "Герена" съобщиха, че имат желание да привлекат един от футболистите на основния си конкурент Лудогорец.

"Сините" проучват възможността да вземат Себастиан Ернандес в редиците си. 27-годишният полузащитник е излишен на Стойчо Стоев, който рядко го използва. Освен това колумбиецът заема място в квотата за чужденци извън ЕС.

Спортно-техническото ръководство на "Левски" обаче смята, че Ернандес е класен футболист и може да вдигне сериозно нивото на тима на Антони Здравков. Още повече, че на "Герена" се очаква най-после да се разделят с най-креативния си играч Владимир Гаджев, което ще отвори остра нужда от такъв тип футболист.

Ернандес пък притежава много добра техника и поглед върху играта, което го прави много ценен на позицията зад нападателя, където "Левски" в момента разполага само с младия Антонио Вутов. Тепърва Батков щял да разговаря с Домусчиев, за да проучи възможността за привличането на колумбиеца, който има дългосрочен договор с Лудогорец.

От "Герена" ще пробват да го вземат под наем от шампионите.