Тодор Батков се яви пред паметника на Васил Левски за поднасянето на цветя и венци от ПФК "Левски". Адвокатът говори и по актуални футболни теми преди подновяването на сезона у нас, както и се закани, че ако някой си помисли, че първенството ще се решава със съдийска намеса, не го чака нищо хубаво.

"Не ми се иска да вярвам, че съдийска намеса ще реши първенството. И ако някой си помисли да го направи, ще види отпор. Погледнете какво става зад мен. Това е само една капчица от синьото море", заяви Батков.

"Ние не искаме да узурпираме днешния ден. Той е на всички българи. Дори мисля, че това важи не само за християните, а и за мюсюлманите в България. Днес трябва да си спомним за делото на Васил Левски, за безкористната служба на народа. Това трябва да го знаят тези, които са недалеч от тук. Говоря за парламент, правителство и т.н.", продължи босът.

"Няма да допуснем замразяване на строежа на стадиона. При всички положения ще се строи. Въпросът е с какви темпове. Надяваме се до август да е готов грубия строеж. Ако трябваше да следваме дебелите книги, може би не трябваше да започваме, докато нямаме всичките пари в наличност, но кое в България се прави така. Трябваше да почнем строежа. Не сме като другите колеги, които направиха стадиони и имат възможност... къде с държавна помощ, къде с общинска. Ние сме "Левски" и ще се оправяме сами“, каза още Батков.