Собственикът на "Левски" Тодор Батков обяви, че през лятото на 2011 година е планувано да стартира изграждането на нови два тренировъчни терена на "Герена".

"Само вижте какви странни субекти има разположени покрай стадиона ни", заяви Батков, визирайки платеният паркинг и автомивката, намиращи се точно до хотела на ДЮШ на клуба.

"Единият терен ще е на мястото на автомивката. Другият планираме да го направим срещу съблекалните, където в момента футболистите паркират колите си. Евентуално през юни ще стартира изграждането на двата нови терена", поясни босът на "Левски".

"Специалистът от Аякс се хвана за главата, когато видя, че на изкуственото игрище едновременно тренират три отбора. Спортинг (Лисабон), например, разполагат с 13 терена, на които се подготвят 160 деца. А нашите са над 600. Базата на "Раковски" е в ужасно състояние. Човекът от Аякс очевидно няма да започне работа при нас. Но целта ни е да успеем да водим техни треньори тук, които целогодишно да присъстват в школата", каза още Тодор Батков.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ