Собственикът на Левски Тодор Батков работи дори и в почивните дни. Босът днес проведе съдбоносна за бъдещето на клуба среща.

В кантората си в центъра на София Батков прие бизнесмени, говорещи на английски и италиански език. Вчера ви информирахме, че компания от Ботуша е проявила интерес към акциите на Левски.

http://sportline.bg/i/cut/408x250/articles/2010/6/63583.jpgНеизвестните лица бяха облечени в стилни костюми и придружавани от солидна охрана. Вече се появи информация, че евентуалният нов собственик на "сините" е строителна компания, която работи по проекти в България. Въпросните италианци са близки до премиера на страната Силвио Берлускони, който по-рано днес откри паметник на Джузепе Гарибалди в София. Именно по време на откриването бизнесмените бяха в кантората на Батков. 

Нееднократно вече ви информирахме, че адвокатът е поставил цена от 15 милиона евро на клуба от "Герена", но е възможно да продаде акциите и за доста по-малко пари заради задълженията и финансовото затруднение /БЛИЦ

снимка "Спортлайн"