Собственикът на “Левски” Тодор Батков обмисля отново да покани в клуба тандема Наско Сираков – Станимир Стоилов. Адвокатът вече е обсъдил рокадата с най-верните си хора, както и с феновете на “сините”. Той все още не се е обадил на Наско и Мъри, но се очаква това да стане днес или утре.
 
Както е известно, след загубата от ЦСКА в дербито, мениджърът на “Левски” Георги Иванов обяви, че е подал оставка. Гонзо уточни, че след дни ще стане ясна съдбата му. Близки до Батков твърдят, че той е свалил напълно доверието си от легендарния нападател, пише “Меридиан Мач”.
 
Основите на развода между боса и Иванов били положени след загубата от Черноморец. След срещата на стадион “Лазур” адвокатът обяви, че до края на годината ще има промени на “Герена”. След това Батков два дни не вдигал телефона на Гонзо. Когато все пак двамата се чули, мениджърът казал: “Ако искаш ще си тръгна.”
 
Адвокатът пожелал да изчака изхода от Вечното дерби и тогава да вземе окончателно решение. Именно заради това оставил Георги Иванов на “Герена”. Сега е сигурно, че Батков ще приеме оставката на Гонзо. Само не се знае дали това ще стане през идната седмица или преди Нова година.
 
Именно от това зависи кога Станимир Стоилов и Наско Сираков ще се завърнат на “Герена”. Към днешна дата назначението на тандема Сираков-Стоилов изглежда сигурно. Мъри е гласен за заместник на Димитър Димитров в Черноморец, но още няма подписан договор, въпреки че води тренировката на “акулите” в петък. Стоилов не избързва да парафира с бургазлии, тъй като чака оферта от “Левски”, а има и да урежда формалности относно напускането си на Анортозис./БЛИЦ