Собственикът на Левски Тодор Батков изгледа победата над Монтана с 3:1 в контрола, която се състоя на “Герена”.

“Дойдох да гледам младите футболисти и тайното оръжие Сашо Александров, който пак обърна мача. За 45 дни изиграха титулярите изиграха 11 двубоя, нормално бе след 2 дни почивка да не са толкова концентрирани. Има още много да се работи”, каза Батков.

“Първият мач в групите на Лига Европа е решаващ, ако успеем да го изиграем както трябва и да вземем победа, може да караме по-добре в групата. Призовавам всички левскари да дойдат на стадиона на 16 септември за първата победа в групите срещу Гент. Цените на билетите ще бъдат същите като на мача с АИК”, добави босът на “сините”.

“Когато нещата в Левски тръгнат, изплуват всякакви плъхове в слугински медии. Нали трябва да се пусне нещо вкиснато, да се извади от ритъм отбора. Успокоих всички, казах име, че няма проблеми. Даже сега ми показаха в треньорската стая, че в понеделник трябва да преговарям с някакви американци, а аз ще бъда в УЕФА. Какви са тия американци, да не би да са шейховете, които ходиха при Сашо Томов. В УЕФА ще разискваме проблеми с уредени мачове. Не са добре нещата и вие го виждате”, допълни още президентът на Левски.

“Надявам се, че отборът ще расте с всеки изминал мач. Безапелационно ще спечелим титлата, така по-лесно се атакуват групите на Шампионската лига. Не мисля, че ще ни бъде проблем да станем шампиони”, завърши Тодор Батков./БЛИЦ