Босът на Левски Тодор Батков изненадващо се появи на стадион „Георги Аспарухов”, за да се види с отбора преди утрешното гостуване на Беласица в Петрич.

„Ние не играем в уредени мачове. Според много специалисти по нашите стадион стават много циркове. Ние не участваме в тези неща, казвам го най-отговорно. Не искам да се заяждам с никой. Играем във всеки мач за победа и имаме реални шансове за титлата”, каза Батков.

„Заявявам най-отговорно, че не влизаме в уговорки с когото и да било. Сигурен съм, че ще победим и Пирин за Купата на България. Нали трябва да изпълним договорката с Литекс и да се срещнем на финал. Нали идеята е да им дадем купата на финала. Иначе съм убеден, че Левски има потенциала да спечели и титлата и купата. Моите футболисти не участват в уговорени мачове. Нито техните треньори. Ние не се занимаваме с такива неща, а аз не играя игри на щастието”, заяви иронично адвокатът, като отговори на слуховете, че “сините” ще пуснат на Литекс, ако двата отбора играят на финал за купата на страната.

„Нашата публика е най-разнородната и голяма в България. Тези, които идват на стадиона, са малка част. Не казвам, че те обичат отбора по-малко, напротив. Те са най-гласовитите и емоцията при тях надделява”, сподели мнението си Батков./БЛИЦ