Собственикът на "Левски" Тодор Батков отново се заяде с ЦСКА, заявявайки, че "армейците" се издържат от парите за такса смет на българските данъкоплатци. Босът на "сините" визира дейността, с която се занимават собствениците на вечния враг от фирма "Титан".

"Кой ни е помогнал на нас? Г-н Борисов е препоръчал на ВТБ да погледне сериозно на марката "Левски" като добра инвестиция за PR, след като те влизат в България, без да се ангажира държавата с това. А с какво се издържа ЦСКА? С публични финанси по концесиите за боклука, като имат 19 концесии. Това са пари на българския данъкоплатец, това са публични финанси, така че да си гледат тях, а не нас", заяви разгневено Батков след мача във Враца, който "сините" спечелиха с 2:0 с попадения на Орлин Старокин и Владимир Гаджев.

"Радостното е, че имаме дълга пейка. В сряда ни предстои най-старото дерби срещу Славия, което трябва да вземем задължително. След това да бием Миньор (Перник) и отиваме в Ловеч. Започват мачовете на истината - Ловеч, Лудогорец... оптимист съм", коментира адвокатът.

"Приятно съм изненадан от атмосферата във Враца. Това е един голям футболен център. Призовавам местните бизнесмени да помагат на отбора, защото той има място в "А" група", добави Батков.